Aankomende evenementen

Home » Inschrijving competitie DXCS 2022

Inschrijving competitie DXCS 2022

door DXCC2021

Op 7 januari 2022 om 18.00 uur zal op de site van Moto Inside de inschrijving voor de competitie DXCS 2022 opengesteld worden. Om alvast een indruk te krijgen van wat je daar kunt verwachten en welke gegevens je nodig hebt om je in te kunnen schrijven, hierbij wat nadere info.

In 2022 kun je je inschrijven als team of individuele deelnemer in een klasse naar keuze. Zoals bekend zijn er 3 klassen: Inters, Nationaal en 40+. Uiteraard moet je in het bezit zijn van de vereiste licentie voor de desbetreffende klasse. De licenties zullen door de organisatie gecontroleerd worden om straks geen nare dingen te hoeven meemaken.

Individueel:
Alle solorijders die zelfstandig elke complete DXCS-wedstrijd rijden

Teams:
De teams kunnen uit verschillende samenstellingen bestaan, man/man, man/vrouw en vrouw/vrouw. De teams kunnen bestaan uit 2 deelnemers in dezelfde klasse of een mix van andere klassen. De teams worden geklasseerd in de klasse van inschrijving.
Er is echter één keuze die dit jaar niet is toegestaan: Inter met Inter. De reden hiervoor is het aantal Inters die deelnemen. Afgelopen jaar hebben we gezien dat de Interklasse niet geheel gevuld werd. Dit jaar zullen er hoofdzakelijk teams deelnemen met als gevolg nog minder plaatsen gevuld in de Interklasse. Dit is uiteraard erg jammer aangezien we in de overige klassen een overkill aan deelnemers hebben. Om toch het maximale aantal deelnemers te kunnen toelaten hebben we besloten dat een Inter alleen kan inschrijven met een teammaat uit de Nationalen of 40+klasse.

In onderstaand overzicht de mogelijkheden voor inschrijving:

INTERS:
of alleen
of met een Nationale rijd(st)er
of met een 40+ rijd(st)er
of met een Vintage rijd(st)er.

Nationalen:
of alleen
of met een Nationale rijd(st)er
of met een 40+ rijd(st)er
of met een Vintage rijd(st)er.

40+ :
of alleen
of met een Nationale rijd(st)er
of met een 40+ rijd(st)er
of met een Vintage rijd(st)er.

Damesklasse:
Damesteams bestaande uit 2 vrouwen samengesteld uit alle klassen.

Bij de inschrijving op de site van MOTO INSITE zullen straks de bekende gegevens gevraagd worden zoals na(a)men, e-mail, geldige 2022-licentie met licentienummer bij welke bond (KNMV of MON), transpondernummer, startnummers enz.


Dit alles zal uitgebreid bij de inschrijving gevraagd worden dus zoek alvast alle details bij elkaar zodat je straks niet voor verrassingen komt te staan waardoor je je mogelijk niet of te laat kunt inschrijven. Succes!

0 reactie
0

Related Videos

Laat een bericht achter