Aankomende evenementen

Home » REMINDER AANMELDING ISDE SPANJE 2024

REMINDER AANMELDING ISDE SPANJE 2024

door DXCC2021

Op 21 september 2023 hebben we gemeld dat de DXCS de verzorging van TeamNL gaat organiseren op de ISDE in Silleda Spanje van 14 t/m 19 oktober 2024.
De aanmeldingen van enthousiaste potentiële ISDE-deelnemers begonnen meteen te lopen en op dit moment hebben we al een groep van ongeveer 30 rijders die aangeven zeker c.q. serieus denken deel te nemen.
In onze melding hebben we ook een paar punten aangegeven waaraan de potentiële ISDE-deelnemers o.a. moeten voldoen.
Het is inmiddels januari 2024 en we zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Om deze voorbereidingen goed te kunnen doen is het voor ons belangrijk om precies te weten hoe groot het deelnemersveld van TeamNL zal worden.

Sluitingsdatum na ONK Holten op 2 maart
De ISDE is nog ver weg, maar over 2 maanden is de ONK enduro op 2 maart in Holten. Deze datum hebben wij aangehouden als sluitingsdatum voor aanmelden bij de DXCS. Deze datum is niet in beton gegoten, maar we willen duidelijkheid wie er daadwerkelijk de ISDE gaat rijden. We denken dat serieuze ISDE-deelnemers zich dan al definitief hebben aangemeld, maar vergeet niet dat we ook een maximum aantal deelnemers hebben dat we aanhouden. Het moet allemaal straks wel te behappen zijn en we willen geen half werk leveren!

Voorwaarden
Een ander punt waar we over gemeld hebben, zijn de voorwaarden voor geaccepteerde aanmelding bij de DXCS
(Inhoudelijk zie bericht d.d. 23-09-2023).
Ook dit is niet in beton gegoten, maar we verwachten wel dat er serieus mee omgegaan wordt! We gaan hier echt op letten en met de instelling “zal wel goedkomen” zijn we niet tevreden.

De afgelopen maanden hebben we met z’n allen flink last van al dat water. Hierdoor zijn er al veel off road evenementen afgelast en is er bijna nergens te rijden.
Om toch een aantal uren in wedstrijdverband te maken, staat het volgende op de kalender:

  1. 27 januari in Heerde, de 1e XC van de DXCS competitie 2024.
  2. 24 en 25 februari, een Beachcross rondom de Wilsumer Berge in Uelsen Duitsland.
    Voor meer info zie: www.mscniedergrafschaft.de.

Als er nog vragen en/of opmerkingen zijn, we horen het graag en jullie weten ons te vinden.

Bestuur Stichting Cross Country DXCS

0 reactie
2

Related Videos

Laat een bericht achter