Aankomende evenementen

Home » HELAAS, HELAAS gaat de DXCS Havelte zaterdag 25 november NIET door

HELAAS, HELAAS gaat de DXCS Havelte zaterdag 25 november NIET door

door DXCC2021

Met pijn in ons hart moeten we melden dat door de terreinopzichter in Havelte het DXCS-parcours op het militaire oefenterrein vandaag gekeurd is en te slecht bevonden werd om een DXCS te rijden. Er zou te veel schade aan het nog te natte militaire oefenterrein kunnen ontstaan.
Wij balen hier uiteraard van, maar schikken ons in deze beslissing en hopen volgend jaar wel een “droge” DXCS in Havelte te kunnen organiseren. Het is en blijft een prachtig parcours voor een DXCS. Er hadden zich al veel rijders ingeschreven en een groot aantal wachtte nog af of en hoe het door zou gaan. Zoals gezegd erg jammer, maar volgend jaar beter!

Degenen die al wel ingeschreven en betaald hadden, krijgen uiteraard hun inschrijfgeld retour.

We willen Peter Hageman nog even speciaal bedanken voor de vele vele moeite die hij hierin gestoken heeft!

DXCS 2024:
De eerstvolgende DXCS is de starter van seizoen 2024 op zondag 7 januari in Overloon. We hopen jullie allemaal daar weer te zien.

Op zaterdag 6 januari 2024 gaat de pilot Jeugd DXCS van start en kunnen jonge rijders proeven aan het rijden buiten de crossbaan. We weten zeker dat ze hier heel enthousiast van worden.
We hebben al gemeld vanaf welke leeftijd enz. er meegedaan kan worden. Punt van aandacht is wel de verzekering c.q. licentie die benodigd is tijdens dit evenement.

MON: Deelnemen kan met een geldige MON licentie c.q. een daglicentie van de MON. Een daglicentie MON is heel makkelijk en praktisch digitaal aan te vragen en kost € 15,-.

KNMV: Deelname met een KNMV licentie is vooralsnog open en we weten nog niet waar we aan toe zijn. We hebben geruime tijd terug de vraag aan de KNMV gesteld of en wat er voor de jeugd nodig is, maar daar hebben we nog steeds geen antwoord op.

Advies: KNMV rijders, pak een MON daglicentie voor weinig kosten en je bent zeker dat je een leuke dag krijgt in Overloon op de pilot Jeugd DXCS!

Hou onze site en FB in de gaten voor meer info betreffende Inschrijving deelname competitie DXCS 2024 en deelname aan DXCS Overloon.

Bestuur Stichting Cross Country DXCS

J

0 reactie
2

Related Videos

Laat een bericht achter