Aankomende evenementen

Home » Wijziging XC kalender!

Wijziging XC kalender!

door DXCC2021

Aanstaande zaterdag 25 maart 2023 staat de 3e XC wedstrijd in Westerbork gepland.
We hebben contact gehad met de organisatie in Westerbork en zijn tot de conclusie gekomen dat de XC zaterdag helaas niet door kan gaan. De parcoursbouwers hebben alle mogelijkheden bekeken maar door de vele regen is het niet verantwoord om op en om het circuit een Cross Country te organiseren.

Uiteraard balen we hiervan, maar de organisatie in Westerbork is niet voor een gat te vangen en geeft niet op. Na intern overleg is besloten de XC van zaterdag 25 maart te verzetten naar zaterdag 15 april. Daar zijn wij als DXCS natuurlijk erg blij mee en we gaan dus gewoon in Westerbork een Cross Country organiseren, maar dan een paar weken later.

De deelnemers die al ingeschreven hebben blijven ingeschreven staan. Het is begrijpelijk dat deelnemers die al ingeschreven zijn op de 15e april andere afspraken hebben staan. Dit kan kenbaar worden gemaakt bij de DXCS organisatie en het inschrijfgeld zal in dat geval worden teruggestort.
Jammer dat de 25e maart niet doorgaat, maar we hebben respect voor de beslissing van de organisatie in Westerbork!

We kunnen er ook het positieve van inzien omdat de inschrijftermijn nu nog langer openstaat en daardoor nog meer deelnemers zich aan kunnen melden!
Zo zie je maar….elk nadeel heeft zijn voordeel.

Resumé:
XC Westerbork zaterdag 25 maart verzet naar zaterdag 15 april.

Bestuur Stichting Cross Country DXCS

0 reactie
0

Related Videos

Laat een bericht achter