Aankomende evenementen

Home » Wedstrijdinformatie 2e wedstrijd DXCS Heerde 28-01-2023

Wedstrijdinformatie 2e wedstrijd DXCS Heerde 28-01-2023

door DXCC2021

Aankomende zaterdag gaan we om 13.00 uur van start op het XC parcours in Heerde. Er is een uitdagend parcours aangelegd waar de nodige strijd geleverd kan worden. Kijk vooraf goed waar de in- en uitgang van het parcours is zodat er geen verrassingen zijn en gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Elke deelnemer heeft zich vooraf bij de competitie via Moto Inside aangemeld en hoeft zich op het circuit voor aanvang van de wedstrijd niet opnieuw te melden. Heb je dit nog niet gedaan, neem dan contact op met de organisatie.

Vooraf is er om 12.30 uur in het Parc Fermé de briefing. Om 12.45 uur moet elke rijder zijn motor opstellen op het startterrein. We starten zoals in Overloon met de Le Mans start. Dus motor uit, op de standaard en een aantal meter achter de motor opstellen. Er is geen verkenningsronde.

De startprocedure zal middels startborden plaatsvinden waarop de tijd staat vermeld voordat het startsein gegeven zal worden.
Om 13.00 uur gaan de Inters en Nationalen van start.
Om 13.01 start de tweede groep, 40+ en Dames.
De wedstrijd zal 2 uur duren.

Zoals je van Heerde gewend bent, zijn er een aantal plaatsen in het parcours waar je kunt kiezen tussen hard en soft. Dit is vooraf allemaal duidelijk aangegeven. Het parcours is zodanig opgezet dat er ruime mogelijkheden zijn om elkaar eventueel in te halen. Geef elkaar dan ook die ruimte en gedraag je sportief.

Maak er een mooie XC dag van in Heerde en namens de organisatie Heerde en de DXCS, tot zaterdag.

Bestuur Stichting Cross Country DXCS

0 reactie
0

Related Videos

Laat een bericht achter